Condicions de contractació – Guia de compra

1. Identificació

Titular: Nexe Impressions SLU
Domicili social: Carrer Ramon Turró, 16, local, baixos. Girona (17005) Espanya
Telèfon: (+34) 972 24 60 48
Registre Públic:
Registre Mercantil de Girona
Volum 2390
Secció  del Llibre de Societats
Foli 181, Fulla NºGI-40322  Inscripció
Correo electrònic: info@nexeimpressions.com

Les presents condicions generals de contractació de la pàgina web www.nexeimpressions.com regularan les relacions jurídiques que puguin sorgir entre:

NEXE IMPRESSIONS, SLU amb les dades que apareixen enunciats anteriorment, i, d’altra banda, el CLIENT, les dades introduïdes per realitzar la compra o per realitzar alguna consulta o suggeriment, mitjançant el formulari establert a aquest efecte, són els que han estat consignats per ell mateix.

Les dues parts declaren tenir la capacitat legal suficient per contractar i obligar sota els termes de la present contracte.

2. Àmbit d’aplicació

Territori francès dins dels límits de la UE.

Territori espanyol inclòs Balears i Canàries.

3. Informació sobre els productes i serveis

Únicament els productes i serveis que s’ofereixen a l’ESPAI D’IMPRESSIÓ DIGITAL DE VALOR AFEGIT del nostre web www.nexeimpressions.com són els vinculats a la compra electrònica, tant per via PAYPALTPV o TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA. La resta de serveis de la web no formen part de la modalitat de botiga en línia de compra i pagament electrònic.

Els productes i serveis de l’ESPAI D’IMPRESSIÓ DIGITAL DE VALOR AFEGIT es reprodueixen i imprimeixen en tecnologia digital i són els que estan vinculats a aquesta guia de compra i condicions de contractació.

Els productes gràfics relacionats i especificats al web ESPAI D’IMPRESSIÓ DIGITAL DE VALOR AFEGIT estan sotmesos als terminis de lliurament i modalitats d’enviament especificats al web.

4. Procediment de formalització de comandes i seguiment

El client seleccionarà, preferentment, mitjançant el formulari de descripció del nostre web o mitjançant el nostre correu electrònic digital@nexeimpressions.com, el producte, suport i tipus d’acabat, i molt important, la tarifa vinculada a una de les tres modalitats de lliurament: 48 hores, 3-4 dies, o 5-6 dies en cas de territori de l’estat espanyol peninsular o 2-3 dies, 4-6 dies o 7-8 dies per al territori de l’estat espanyol insular o per a tot el territori francès. Les comandes rebudes després de les 11.30 h salten a l’endemà.

En el procés de pressupost s’ha d’identificar amb les dades obligatòries mínims demanats.

Un cop manada la sol·licitud, rebrà un correu electrònic amb el nostre pressupost i especificacions en menys de 2 hores (sempre que sigui un producte vinculat a l’ESPAI D’IMPRESSIÓ DIGITAL DE VALOR AFEGIT).

Si el pressupost ha estat aprovat pel client, aquest mateix document signat i acceptat s’ha d’enviar juntament amb les seves dades fiscals, i l’arxiu gràfic corresponent al nostre correu digital@nexeimpressions.com.

Un cop rebut aquest correu que servirà com a confirmació de la comanda, en menys d’una hora rebrà un nou correu amb un nombre de tracking de la comanda i un informe tècnic d’aprovació del seu arxiu gràfic verificat.

Quan la comanda hagi estat finalitzat, rebrà un nou correu electrònic amb les dades d’enviament del mateix per facilitar el seu seguiment.

En tot moment mentre la seva comanda està en marxa, vostè pot dirigir al nostre departament d’atenció a client, bé per correu electrònic, xat del nostre web, Whatsapp o via telefònica per conèixer l’evolució d’aquest.

5. Modificacions característiques de la comanda

En cas que la comanda sol·licitada requereixi modificació per trencament d’estoc del material / paper escollit, NEXE IMPRESSIONS, SLU informarà el client en menys de dues hores posteriorment a la tramitació de la comanda, oferint una alternativa que haurà de ser validada pel client, o la possibilitat d’anul·lació de la comanda.

6. Normativa per als arxius digitals

Els arxius gràfics han d’arribar preferentment en PDF-X1. No obstant això acceptem arxius en obert i que necessitin ser tancats en PDF per verificat en “doublecheck“. Aquest servei és gratuït però suma un dia addicional al període de lliurament establert en les nostres tarifes. A més aquest arxiu els serà enviat via telemàtica per a la seva aprovació.

Tenen a la seva disposició al nostre web una guia per a la realització / verificació d’arxius PDF en alta resolució, si així ho desitgen, o poden contactar amb el nostre Servei tècnic en el mateix correu digital@nexeimpressions.com si necessiten qualsevol ajuda tècnica referent a la creació dels seus arxius.

7. Informació sobre els enviaments

Quan la comanda hagi estat finalitzat, rebrà un correu electrònic amb les dades d’enviament de la mateixa per tal de facilitar-ne el seguiment.

Els lliuraments dels nostres productes sempre són subcontractades a empreses de missatgeria i paqueteria especialitzades de reconegut prestigi.

8. Cancel·lació i ampliació de comandes

Les comandes no podran ser modificades un cop hàgim enviat el correu de verificació dels seus arxius gràfics.

9. Responsabilitats de Nexe Impressions, SLU

Nexe Impressions, SLU es compromet a garantir que les comandes tindran la màxima qualitat d’impressió basant-nos en les normes ISO 12647 de colorimetria ajustades a la impressió digital.

Nexe Impressions, SLU es compromet a garantir la màxima qualitat per a tots els acabats oferts al seu web.

Nexe Impressions, SLU es compromet a lliurar les comandes, perfectament embalats i sense cap desperfecte. En cas que vostès rebin el seu paquet o paquets en mal estat, és fonamental informar-nos de forma immediata en un termini no superior a les dues hores posteriors al lliurament, mitjançant correu electrònic, manant alguna fotografia de qualitat estàndard de la mateixa i mostra que la mercaderia ha estat danyada. Això és importa’t per al procés de reclamació posterior al nostre Servei de missatgeria i paqueteria.

10. Reclamacions

La política de devolució de mercaderia del qual es regeixen els productes per llei, no s’aplica a la majoria dels productes de NEXE IMPRESSIONS, SLU, ja que es tracta de productes fabricats a mida i totalment personalitzats, de manera que el client disposa de set dies hàbils per exigir el dret a la devolució de l’import sempre que el motiu provingui d’una incidència o reclamació per defecte de fabricació. Abans de realitzar aquesta devolució el client s’haurà de posar en contacte amb l’empresa en el termini indicat a través de l’e-mail, telèfon, facilitant totes les seves dades, referència de la comanda i motiu de la reclamació.

Qualsevol devolució sense aquesta prèvia comunicació no serà acceptada per NEXE IMPRESSIONS, SLU. Per poder admetre la devolució haurà d’estar tant el producte com el seu embalatge en perfectes condicions, sense ratllades, ni cap deteriorament i incloent tota la documentació que acompanyi el producte així com els seus accessoris.

El CLIENT haurà de realitzar un correcte empaquetat que asseguri el seu transport sense danys. Un cop rebut, el departament de qualitat de NEXE IMPRESSIONS, SLUprocedirà a la comprovació de l’estat del producte, i de la seva qualitat d’impressió. En cas de verificar la possible incidència, NEXE IMPRESSIONS, SLUoferirà al client l’opció d’enviar de nou el producte, assumint al seu torn, les despeses d’enviament. En cas que el client no vulgui que li enviem el producte de nou, es procedirà el reintegrament del seu import.