Tinta plata

Una tinta per a un acabat premium

Beneficis

El color plata s’associa directament amb l’elegància, la sofisticació i el luxe, però també amb el modern, la tecnologia i la innovació; amb l’univers i la tendència futurista, amb la velocitat, la precisió i la qualitat.

Per afegir valor a un disseny i aportar un toc prèmium, és possible incloure la tinta plata metal·litzada de manera directa, o bé, en combinació amb les tintes CMYK, per metal·litzar els colors.

ejemplo01-tinta-plata
ejemplo02-tinta-plata
ejemplo03-tinta-plata
ejemplo04-tinta-plata

L’efecte metal·litzat de la tinta plata sigui sola o combinada amb un altre to, reforça les connotacions d’aquest color.La gran gamma de colors a metal·litzar s’adequa a les necessitats més creatives quan es necessiti comunicar un missatge, d’una manera més exclusiva.

header-tinta-plata

Especificacions

La tinta plata és vàlida per a qualsevol impressió en plec amb format de fins a 31×44 cm. Per a un resultat òptim, es recomana aplicar sobre papers amb estuc. Es recomana protegir la peça plastificant-la amb acabat brillant o mat.

En l’art final, cal assenyalar la zona a imprimir amb tinta plata en una capa independent a la del disseny mitjançant una tinta plana nomenada “Silver“, amb l’opció de sobreimprimir.

Aquesta tinta es pot combinar amb altres acabats com el vernís digital per realçar parts selectives del disseny.

Observacions

La impressió amb tinta plata metal·litzada és idònia per aplicar sobre dissenys dirigits a un públic prèmium, el qual estarà disposat a pagar més per aquest disseny associat al luxe.

Gràcies a la possibilitat de metal·litzar qualsevol color, també té aplicacions més àmplies i creatives com a material publicitari, targetes de visita, invitacions, cobertes de llibres, portades de revistes, etc.

Aquesta tinta s’utilitza per a treballs relacionats amb la tecnologia, el món de la moda, l’automoció, cosmètica i perfumeria, branding, comunicació, etc.

El teu pressupost en 2 hores