Tinta blanca

header-tinta-blanca

Una crida a l’acció sobre suports foscos, metal·litzats, sintètics i transparents

Beneficis

La impressió digital amb tinta blanca produeix un efecte reclam al consumidor en combinació amb el suport adequat. Aquesta tinta s’aplica, normalment, sobre papers creatius de color, preferiblement de tons foscos per generar major impacte visual.

ejemplo01-tinta-blanca
ejemplo02-tinta-blanca
ejemplo03-tinta-blanca
ejemplo04-tinta-blanca

La tinta blanca s’aplica a tota mena de treballs, des dels elements d’identitat visual, fins publicitat creativa o treballs comercials que es vagin a exposar en llocs concorreguts i punts de venda. Les aplicacions més utilitzades són invitacions, felicitacions, packaging, targetes de visita, fulletons, impressió sobre papers metal·litzats, etc.

soporte-tinta-blanca
sirio01-tinta-blanca
sirio02-tinta-blanca
sirio03-tinta-blanca
sirio04-tinta-blanca

També és popularment utilitzada com a base per opacar els colors en impressions sobre materials transparents, translúcids o de color com vinils o metacrilat. Aquesta opció millora substancialment la qualitat de la impressió i realça els colors de la imatge per a un resultat nítid.

transparente-tinta-blanca

Especificacions

En l’art final, cal assenyalar la zona a imprimir amb tinta blanca en una capa independent a la del disseny mitjançant una tinta plana nomenada “White”, amb l’opció de sobreimprimir.

Observacions

La tinta blanca pot combinar-se amb altres acabats com l’estampat digital, el vernís selectiu -sempre que el suport admeti el plastificat- o l’encuny.

El teu pressupost en 2 hores