Reivindicant el valor del paper

per Lluís Masdevall

Enguany, el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona ens ha encarregat la renovació del disseny d’el Butlletí, la seva publicació trimestral de referència que recull informació d’interès pels seus col·legiats. Aprofitant l’oportunitat d’aportar-hi un aire nou també els hem proposat un canvi de paper, la idea era aconseguir un estil més natural fugint dels estucats clàssics i evitant el plastificat de la coberta.

Al mateix temps també ens ha fet molta il·lusió que ens donessin l’oportunitat de ser una nova Firma convidada en aquesta publicació degana del CMAG. És per aquest motiu que vam creure oportú reivindicar el valor del paper com suport primordial de lectura i de comunicació gràfica, perquè el paper, per les seves característiques naturals és renovable, reciclable i biodegradable.

Us animem a llegir l’article complet a El Butlletí número 153 on posem a la vostra disposició un recull de dades contrastades per professionals en la matèria que, no només desmunten els mites creats contra l’ús del paper, sinó també els beneficis que aquest aporta per a la mitigació del canvi climàtic.

Per complementar si us interessa us recomanem el dossier: Datos/Mitos 16 verdades sobre el papel.

Llegeix l’article complet o descarrega El Butlletí

Sense comentaris

Publica un comentari