Print&+

Oferim un parc de màquines flexible i versàtil amb les darreres tecnologies del mercat per atendre qualsevol requeriment de màxima qualitat, servei i competitivitat. Un llarg desplegament de formats, cossos d’impressió, diferents tecnologies: offset, offset digital, en pla i en rotatiu, una extensa gamma d’opcions d’impressió d’una gran productivitat i flexibilitat al servei dels nostres clients.

Offset convencional

Offset digital

Esclat de color

Ampliació espectre colorimètric

RGB sobre paper

Enquadernacions i acabats

Fil vist

Encartaments

Otabind

Llom amb tela

Cintes de punt

Coberta troquelada

Llom no adherit

A la suïssa

Amb sobrecoberta

Folre especial

A la japonesa

Wire-o

Singer

Amb estoig

Nilines

Letterpress-serigrafies

Certificacions

PEFC™ (Caring for our forests globally)
Aquesta etiqueta neix el 1999 a partir de la iniciativa dels propietaris forestals de sis països europeus. En cooperació amb la indústria del paper, associacions ecologistes, científics, clients i propietaris forestals privats, es va acordar crear un sistema de certificació sota la bandera del Consell PEFC. També varen establir gestionar la sostenibilitat forestal. L’etiqueta PEFC garanteix que la fusta utilitzada per a la producció del paper prové de boscos/selves gestionades de forma sostenible i tenint en compte la responsabilitat social. (www.pefc.org)
Descarregueu el certificat en PDF
FSC® (Forest Stewardship Council®)
Aquesta etiqueta indica que el paper està produït amb fusta d’un bosc gestionat de forma responsable. FSC significa Forest Stewardship Council, una organització sense ànim de lucre internacional que vol potenciar i millorar la gestió forestal responsable per tot el planeta. Només quan la gestió forestal i la cadena de distribució compleixen els requeriments marcats pel FSC, podran els productors de fusta i proveïdors de paper utilitzar el logotip FSC. Aquesta organització realitza inspeccions per a la comprovació dels processos amb l’ajuda d’organismes independents. (www.fsc.org)
Descarregueu el certificat en PDF
ISO 14001:2004
Tenim la certificació ISO 14001:2004 des del 2013, aquesta norma avala un Sistema de Gestió Ambiental (SGA) efectiu i mundialment reconegut. Està dissenyada per a conseguir un equilibri entre el manteniment de la rendibilitat i la reducció dels impactes en el medi ambient.
Descarregueu l’arxiu ISO 14001:2004 en format PDF
ISO 9001:2008
Tenim la certificació ISO 9001:2008 des del 2007, que avala la nostra capacitat d’organització interna i garanteix una qualitat constant als nostres clients.
Descarregueu l’arxiu ISO 9001:2008 en format PDF
Bones pràctiques ambientals
Estem adherits al programa BONES PRÀCTIQUES AMBIENTALS que el Centre de Difusió Tecnològica de la Indústria i la Comunicació Gràfica ha establert per homologar els nostres processos industrials a les normes mediambientals que la U.E. aconsella d’aplicar a les indústries gràfiques.
Descarregueu el certificat en PDF
Skip to toolbar