• CWB livret
  • Depliant CWB livret
  • Programme CWB livret
  • Impressions CWB livret
  • Le Court en dit long CWB livret
  • Brochure CWB livret

Centre Wallonie Bruxelles / Paris

Le Court en dit long

El festival Le Court en dit long és un esdeveniment cinematogràfic que se celebra anualment i se centra en l’exhibició de curtmetratges. Una iniciativa del Centre Wallonie-Bruxelles/Paris que promou nous talents del cinema a Valònia i Brussel·les.

 

El festival presenta projeccions úniques, com cine-concerts i classes magistrals, destacant la riquesa i l’originalitat del cinema francòfon belga i la seva influència en el món del cine.

 

La 31a edició del festival va tenir lloc el passat octubre a París. Per l’ocasió, se’ns va encarregar la impressió del programa físic, dissenyat per Aurélien Farina (Paper! Tiger! Studio). El llibret inclou la programació del festival amb imatges, tot imprès amb tinta negra sobre Arena Smooth de Fedrigoni Paper. Per la coberta s’ha utilitzat el suport Sirio Color Flamingo de Fedrigoni, al qual se li ha aplicat una sèrie de micro-encunys per al seu posterior plegat en acordió.

 

La gran feina de producció gràfica es veu reflectida a través de l’ús del format en acordió, un acabat que posa l’experiència d’usuari com a nucli de tot el disseny.

Especificacions

Format

8 x 15 cm

 

Paper

Coberta: Sirio Color Flamingo 290 g de Fedrigoni Paper

Interior 44 pàgines: Arena Smooth 70 g de Fedrigoni Paper

 

Impressió

1+1 negre

 

Enquadernació

Grapat

 

Acabats

Micro-encuny i plegat en acordió de la coberta

Categoria
Desplegables
Tags
Encuny, Enquadernació en grapa