Actes Sud

Fôrets géométriques – Luttes en territoire Mapuche

Al sud de Xile, els boscos de l’Araucanía han estat substituïts a poc a poc per monocultius de pins o eucaliptus per tal de desenvolupar la indústria de la pasta de paper.

 

Avui dia, la tribu indígena maputxe que habita la zona, des de molt abans de la fundació del país, lluita per salvaguardar la biodiversitat, mentre l’explotació i el tràfic de recursos provoquen la confrontació entre les organitzacions i les indústries privades.

 

El llibre Fôrets géométriques. Luttes a territoire Mapuche, editat per Actes Sud, mostra a través de la investigació fotogràfica de Ritual Inhabitual les conseqüències ecològiques i polítiques del monocultiu forestal.

 

Imprès mitjançant la tecnologia LED UV i enquadernat en rústica cosida, la publicació compta amb una impressió en tinta plata amb vernís de protecció mat a la coberta. Per a l’interior, igual que per a la coberta, s’ha fet servir el paper Munken Kristall en diferents gramatges, combinant la impressió en quadricromia i la impressió en negra i plata.

Especificacions

Impressió
Tecnologia LED UV

 

Format
27,5 x 22,5 cm

 

Paper
Coberta

Munken Kristall de 300 g. (Arctic Paper) imprès en tres tintes + plata

 

Interior
Munken Kristall de 150 g. (Fedrigoni Papers) imprès en quadricromia i tinta plata
Munken Kristall de 60 g. (Fedrigoni Papers) imprès en quadricromia
Munken Kristall de 150 g. (Fedrigoni Papers) imprès amb tintes plata i negre

 

Enquadernació
Rústica cosida

 

Acabats
Vernís de protecció mate
Tinta plata

Categoria
Editorial