Philharmonie de Paris

Conversation imagée 2019/2021

La Philharmonie de Paris, ubicada a la Cité de la Musique, és un espai pensat per escoltar, veure, aprendre, descobrir i practicar la música en totes les seves formes. Un lloc dedicat principalment als concerts simfònics, que respira l’art i la cultura per tots els seus racons.

 

Conversation imagée 2019-2021, publicat per La Philharmonie de París, recorre la trajectòria del compositor grec de música contemporània Georges Aperghis a través d’una seixantena d’imatges.

 

Conegut per les seves múltiples afinitats amb la literatura, les arts i les tècniques, el compositor grec revela en aquest llibre, en conversa amb el musicòleg Nicolas Donin, les múltiples facetes del seu treball creatiu: la composició solitària, l’experiència col·lectiva del teatre musical, les col·laboracions amistoses i el diàleg amb pensadors i artistes de totes les èpoques.

 

Amb una coberta amb paper Kraft Liner serigrafiat en negre i blanc i Pergraphica Natural Smooth a l’interior, la publicació s’ha enquadernat en rústica cosida amb solapes.

Especificacions

Format
15 x 20 cm

 

Papers
Coberta
Kraftliner de 300 g. serigrafiat en negre i blanc


Interior
Pergraphica Natural Smooth de 120 g. (Mondi Group) imprès a 4 + 4

 

Enquadernació
Rústica cosida amb solapes

 

Acabats
Serigrafia

Categoria
Editorial
Tags
Enquadernació rústica cosida, Serigrafía, Solapes