PGA Catalunya

Caixes regal

El PGA Catalunya Golf and Wellness és una resort de luxe líders del món que incorpora dins del seu recinte: dos camps de golf de competició, un hotel 5 estrelles, un centre wellness i una gran varietat d’opcions gastronòmiques.

 

En aquesta ocasió, el complex situat a mig camí entre Girona, les platges de la Costa Brava i Barcelona, ens va confiar la producció de tres models diferents d’un nou producte, les caixes regal. Un producte pensat per promocionar i vendre els seus serveis: Spa-Wellness, Golf i Hotel.

 

Les caixes s’ha produït a partir de cartó de base compacte reciclat contracolat amb un sistema de calaix i tirador. Cada un dels models s’ha estampat en or a la part superior amb un motiu personalitzat juntament amb la imatge corporativa corresponent. El folre interior s’ha imprès a una tinta Pantone en funció de cada model i el niu porta encuny per situar els diferents obsequis i col·locar el targetó. Per obrir el niu s’ha inserit una cinta de punt de setí del mateix color que l’estampació.

Especificacions

Format
21,5 x 15,5 x 6,50 cm.

 

Folre exterior fons i funda
Geltex Natural Blanco Nieve de 115 g. (Guarro Casas)

 

Folre interior fons i piscina
Geltex Natural Blanco Nieve de 115 g. (Guarro Casas) imprès amb tintes Pantone (Pantone 5565C, Pantone 2442C i Pantone 653C)

 

Paper del targetó
Keaycolor Snow (Antalis)

 

Tirador i cinta interior
Cinta de punt de setí daurada

 

Acabats
Estampació or al folre exterior de les caixes
Tres encunys diferents de la piscina en funció del disseny amb inserció de diferents elements

Categoria
Packaging
Tags
Encuny, Estampació, Estoig, Tintes PANTONE