Grup Gavarres. Premi Nacional de Comunicació de Proximitat 2023

Grup Gavarres. Premi Nacional de Comunicació de Proximitat 2023

Buscar la font, parar l’orella i escriure la història. Un periodisme de conversa llarga i cocció lenta i que vol endinsar-se pels camins de la memòria oral de territoris de proximitat. En paraules del seu fundador i editor, l’Àngel Madrià, ànima autèntica de l’Editorial Gavarres fundada el 2002. Aquest és l’objectiu de les revistes del Grup Gavarres : Gavarres, les Garrotxes, Alberes, Cadí Pedraforca i GaronaNogueres, però també de les diverses col.leccions de llibres que el catàleg de l’editorial posa a disposició dels seus lectors : El Caliu de la Memòria, Narratives, Periodismes, La Gent de Girona, entre moltes d’altres publicacions.

El Premi Nacional de Comunicació de Proximitat és el reconeixement merescut del treball excepcional realitzat per l’Editorial Gavarres i reafirma la seva dedicació a la promoció i preservació de les històries locals. La seva filosofia i compromís amb el territori són una font d’inspiració per a tots nosaltres.

Ha estat un plaer i un orgull haver pogut participar, modestament, des de l’oficina tècnica gràfica i els tallers d’impressió i enquadernació, d’aquest magnífic projecte des del seu naixement el 2002 fins a avui, gràcies per la vostra fidelitat i per fer la feina tant ben feta.

Sou els que poseu veu i mirada a la gent anònima del territori, als que són (som) intrahistòria, en un reconeixement a la feina del dia a dia, als oficis, a les tradicions locals, i un llarg etc.

Moltes gràcies Grup Gavarres, moltes gràcies amic Àngel. I per molts anys més!

Sense comentaris

Publica un comentari