Encuny làser

Beneficis

L’encuny làser permet realitzar peces amb formes molt complexes amb tall tant a l’interior com a l’exterior d’un element. Es tracta d’una possibilitat de tall gairebé sense límits, que destaca pel seu alt nivell de precisió, detall i qualitat, més enllà de les barreres que imposa l’encuny convencional.

Hi ha dos tipus d’encuny làser, en funció del nombre de talls:

L’encuny làser HD permet fins a 50 formes encunyades a l’interior d’una peça. A partir dels 50 talls, s’utilitza l’encuny làser Ultra HD per a dissenys molt complexos.

ejemplo01-troquel-laser
ejemplo02-troquel-laser
ejemplo03-troquel-laser
ejemplo04-troquel-laser

A més, pot combinar-se amb un altre tipus d’acabats per obtenir una connotació associada al luxe, per exemple, utilitzant l’estampat digital o al costat del vernís digital.

tarjeta-troquel-laser

Especificacions

L’art final es lliura en format PDF amb una resolució mínima de 300 ppp i a mida real. El PDF ha de contenir una pàgina amb el disseny, i una altra en què consti vectoritzada la zona de tall i fendit de la caixa, diferenciant amb dos colors.

Recorda afegir les pautes de tall i deixar un sagnat perimetral de, almenys, 3 mm. En el cas de les línies de fendit, també es recomana, en la mesura del possible, deixar un marge de 3 mm. Evita situar elements importants del disseny com a text o imatges en les zones de tall i fes.

L’encuny làser grogueja els cants del paper. Un paper de color o dors imprès atenua molt eficaçment aquest efecte. Per a més informació consulta aquesta guia tècnica.

Observaciones

L’encuny làser és un recurs molt utilitzat en elements del branding d’una empresa com targetes de visita o packaging, ja que aconsegueix un alt impacte en la presentació captant i fidelitzant consumidors o clients.

Aquest sistema permet múltiples aplicacions per al món del packaging -estoigs, fundes, faixes, etc.- i una gran versatilitat per a dissenys altament creatius aplicable en peces com felicitacions, invitacions de casament, targetes per a esdeveniments, calendaris, cobertes, fullets de màrqueting, cartes restaurant o posagots creatius, etc.

El teu pressupost en 2 hores