Brugulat – ENSERIO. Premi ADG Laus 2023

Brugulat – ENSERIO. Premi ADG Laus 2023

Direcció d’art i disseny gràfic
ENSERIO

Impressió
Nexe Impressions

Il·lustracions 3D
Marc Sarquella

Fotografia
Sílvia Poch

Ens ha fet una gran il·lusió haver format part d’un projecte premiat als Premis ADG Laus 2023, concretament amb la Plata en la categoria d’Identitat corporativa mitjana i gran empresa. No només pel que representa, sinó també perquè és una victòria de Km 0; el projecte és a càrrec de l’estudi ENSERIO de Banyoles, i això ens fa sentir com en família.

El Brugulat és un institut de referència a les comarques gironines, un centre modern i pioner, amb una trajectòria llarga en l’àmbit de la formació professional. Però sobretot és un espai on passen coses. Moltes coses! Un centre viu i dinàmic on conviuen diàriament al voltant d’un miler de persones.

En Miquel Amela i en Ferran Rodríguez, fundadors d’ENSERIO, han captat a la perfecció l’ADN de l’institut i les seves necessitats en la cerca d’una imatge corporativa consistent. El resultat n’és una identitat versàtil i rica que es comunica amb un llenguatge propi, dotant al Brugulat d’una gran personalitat. El disseny reflecteix els valors troncals del centre, com la diversitat, la convivència, la inclusió, el pensament obert, la modernitat i l’atreviment. La gràfica s’adapta a qualsevol suport: papereria, panells i senyalitzacions, parets…

El paper de Nexe Impressions entra en la producció del material imprès: una revista o diari de 16 pàgines on es plasma la nova identitat corporativa juntament amb un article commemoratiu per l’aniversari de l’institut i on es presenta la nova imatge del centre.

Ens enorgulleix veure com la feina ben feta té el reconeixement que li pertoca. I nosaltres sempre apostem per projectes singulars on posar el nostre granet de sorra, acompanyat de la cura i el detall que es mereixen.

FITXA TÈCNICA

Paginació

Revista de 16 pàgines

Format

310 x 480 mm

Impressió

LED UV a 4+4

Paper

Arena White Rough 120 g de Fedrigoni Paper

Acabats

Plegat i encartat sense grapar

Sense comentaris

Publica un comentari